desecretaresse.nl: Word en Excel zijn een geweldig koppel
Lees voor het aanmelden de voorwaarden.

Word en Excel zijn een geweldig koppel

Word en Excel horen allebei bij het Office-pakket. Het is dus niet verwonderlijk dat de twee programma’s prima met elkaar overweg kunnen. Plaatst u een tabel uit Excel in een Word-bestand, dan kunt u de twee bestanden koppelen. Zodra er iets verandert in het Excel-bestand, wordt dat ook meteen bijgewerkt in de tabel in Word. 

Kopieert u gegevens uit Excel naar Word, dan kunt u dit het beste doen via een koppeling. Het voordeel hiervan is dat de bijgewerkte data ook meteen in Word verschijnen als de gegevens in Excel veranderen. Wilt u een koppeling maken tussen Excel en Word, volg dan deze stappen:

- Open Word en ga naar het tabblad Invoegen. 
- Klik nu op Object en kies voor het tabblad Bestand gebruiken. 
- Als u op bladeren klikt, kunt u het Excel-document opzoeken. 
- Vink Koppelen aan bestand aan, en klik op OK. 

Excel en Word gekoppeld
Nu is de koppeling tot stand gekomen en ziet u de gegevens uit Excel in Word verschijnen. Wilt u niet meer dat het bestand automatisch wordt bijgewerkt in Word, houd dan Shift+Ctrl+ F9 ingedrukt.

Bron:
Rendement Uitgeverij

 

Eerder geplaatste artikelen

Presentaties maken kan ook prima met apps
Een paar jaar geleden kon u presentaties alleen achter een pc of laptop maken. Inmiddels kunt u dankzij smartphones en tablets ook zonder pc knutselen aan een presentatie. Daar zijn genoeg apps voor t...
Lees meer...
Outlook beheerst heel wat meer talen dan u
Als uw bedrijf ook zaken in het buitenland doet, kan het voorkomen dat u een keer moet e-mailen in een andere taal. Outlook kan zo’n e-mail helaas niet voor u opstellen, maar heeft wel een verta...
Lees meer...