desecretaresse.nl: I love my sample sale voor bedrijven
Lees voor het aanmelden de voorwaarden.

I love my sample sale voor bedrijven

Op 23 oktober organiseert De Secretaressepas samen met I love my sample sale  voor bedrijven een speciale dames-avond waar jij als secretaresse kleding kunt kopen met kortingen die maar liefst kunnen oplopen tot 50%. Kleding kopen tegen een gereduceerd tarief, onder het genot van een hapje en drankje. 

Kleding: verspreid op een vloeroppervlak van 800m2 hebben voor ‘elk wat wils’. Kleding voor sportief, zakelijk, uitgaan, voor alle dagen en voor het relax moment.

Merken en maten:, alle kleding van diverse merken hebben wij in de maten 34 t/m 46. Tot onze collectie behoren o.a. de merken, Articles, Percy (PCR), Mart Visser, Enelle.

Goede doel: I love my sample sale stellen 4% van de bedrijfsomzet na BTW aftrek aan het door ons gekozen goede doel beschikbaar.  Weet jij een goed doel? Geef dit dan aan ons door ! 

Waar: Keienbergweg 97, Amsterdam (ZO), op loopafstand van station Arena en met voldoende gratis parkeergelegenheid op eigen terrein.

Aanmelden kan via de website:
www.ilovemysamplesale.nl 
Referentie: Secretaressepas

Tot de 23e oktober!

Eerder geplaatste artikelen

Hoe gemiddeld bent u eigenlijk?
U wilt vast graag bijzonder zijn. En dat is u ook gegund. Maar het is waarschijnlijker dat u heel gemiddeld bent. Tenminste als u zichzelf afzet tegen mensen in dezelfde leeftijdscategorie en beroepsg...
Lees meer...
Bezuinigen op vakantie, uitgaan en kleding
Een derde van de Nederlanders vindt dat er een einde is gekomen aan de economische crisis. Dit betekent dat de meerderheid denkt dat de crisis nog niet voorbij is. Zaken waarop veel mensen bezuinigen ...
Lees meer...
Moeder Aarde niet blij met dure modemerken
Gaat u kledingbestellenvoor een evenement en heeft u duurzaamheid hoog in het vaandel staan, dan hoeft niet dieper in de buidel te tasten dan nodig. U zou namelijk denken dat het hoge prijskaartje van...
Lees meer...