desecretaresse.nl: Opzeggen.nl van start
Lees voor het aanmelden de voorwaarden.

Opzeggen.nl van start

Iedereen herkent het wel. Je wilt een contract, abonnement of polis opzeggen maar hoe doe je dat? Een zoektocht op Internet levert meestal na verloop van tijd een adres op waar je vervolgens nog een opzegbrief naartoe moet sturen. Opzeggen.nl biedt voor ruim 350 leveranciers een kant en klare opzegbrief, afgestemd op de specifieke dienst met de juiste adressering. Opzeggen was nog nooit zo makkelijk.

Opzeggen volgens opzeggen.nl
Je start op de homepage van opzeggen.nl met het intypen van het bedrijf waar je wilt opzeggen. Vervolgens vul je een aantal gegevens in. Je ziet direct hoe de persoonlijke opzegbrief eruit komt te zien. Tenslotte download je de brief, waarna je deze kunt printen, ondertekenen en versturen.

Pieter Visser, één van de bedenkers van opzeggen.nl: “Ons streven was het ontwikkelen van een website waarmee je snel en eenvoudig kunt opzeggen. Maar de website moet ook enthousiasme teweeg brengen bij een opzegger. Dat bereiken we door een mooie preview van de opzegbrief, het gebruiksgemak, de graphics en door inzicht te geven in het opzeggedrag op opzeggen.nl. Als ik zie hoe vaak de Facebook like-button wordt gebruikt, dan denk ik dat we daarin zijn geslaagd.”

Opzeggen ≠ lastig vallen
Opzeggen.nl biedt gratis opzegbrieven aan, maar doet dit duidelijk anders. Opzeggen.nl is onafhankelijk en slaat geen persoonlijke gegevens op. Pieter Visser: `Wij staan ervoor in dat iedereen gerust zijn gegevens kan invullen om een opzegbrief te genereren en dat deze gegevens niet door ons of derden gebruikt zullen worden. We slaan de gegevens gewoon niet op, dus geen nieuwsbrieven, spam, speciale aanbiedingen etc. Natuurlijk kunnen opzeggers bij ons ook prijzen van verschillende aanbieders vergelijken, maar die keuze kunnen zij zelf maken. Wij verplichten ze tot niets.”

Opzegstatistieken
Opzeggen.nl biedt inzicht in het opzeggedrag in Nederland. Per branche wordt een top 5 bijgehouden van bedrijven waar het meest wordt opgezegd. Hiermee biedt opzeggen.nl een mooie graadmeter; discussies over service of beloningsstructuur bij bedrijven zullen direct waarneembaar zijn in de statistieken!

Een overzicht van de statistieken kan gevonden worden op www.opzeggen.nl/statistieken

 

Eerder geplaatste artikelen

Kies voor geheugenverlies van de browser
Misschien vindt u het wel heel handig dat uw browser onthoudt wat u invult op websiteformulieren. U typt alleen de eerste letter van uw adres, de browser doet de rest. Maar dat is natuurlijk ook heel ...
Lees meer...
Laptopslot is handig maar niet onkraakbaar
Laptops zijn enorm praktisch, zeker voor medewerkers die geen vaste werkplek hebben. Draagbare computers hebben wel als nadeel dat ze makkelijk te stelen zijn. Laptops zijn dan ook een populaire prooi...
Lees meer...
Afrekenen per seconde blijft mogelijk
Consumenten kunnen bij de grootste mobiele telefoonaanbieders KPN, Vodafone en T-mobile per seconde blijven afrekenen. Dat schrijft minister Verhagen van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie (EL&a...
Lees meer...