desecretaresse.nl: Koppel uw iPad veilig aan uw bedrijfsnetwerk
Lees voor het aanmelden de voorwaarden.

Koppel uw iPad veilig aan uw bedrijfsnetwerk

 Met de sterke opkomst van smartphones en de laatste tijd vooral de tablets, wordt de vraag naar het kunnen e-mailen en werken met dit soort devices binnen ondernemingen, steeds groter. Vooral de populariteit van de iPad benadrukt de wens van gebruikers om zakelijk gebruik via eigen devices mogelijk te maken. Smartphones en tablets zijn mobiel en kunnen daardoor meegenomen worden tot ver buiten de bedrijfsmuren. Ook zijn deze devices erg gevoelig voor verlies en diefstal. Hoe kunt u als organisatie voldoen aan de steeds maar toenemende vraag van eindgebruikers om deze devices binnen de organisatie te kunnen gebruiken en zorgt u er tevens voor dat de data op deze devices veilig is en niet in verkeerde handen kan vallen?

Software Connection biedt een krachtige en bewezen oplossing in de vorm van Good Technology software. Als de eerste Good specialist in Nederland, heeft Software Connection de Good Technology oplossing inmiddels bij vele organisaties en instellingen geïmplementeerd. Met Good for Enterprise heeft uw organisatie de middelen in handen om een verscheidenheid aan mobiele devices centraal te beheren, monitoren en te beveiligen. Voor de iPad en iPhone alsmede Android smartphones en tablets, heeft Good speciale Apps ontwikkeld die e-mail en overige bedrijfsdata versleuteld op deze devices opslaat. Mocht een medewerker onverhoopt zijn of haar device verliezen, dan is deze data niet toegankelijk voor derden. Door middel van een Remote Wipe optie is het zelfs mogelijk de email op afstand compleet van het device te verwijderen. Niet alleen voor Apple en Android devices zijn er Apps, ook Windows Mobile, Symbian en PalmOS devices worden ondersteund.

IT beheerders wordt hiermee een grote zorg uit handen genomen omdat alle verschillende devices vanuit één applicatie beheerd kunnen worden. Een groot voordeel voor de eindgebruiker is dat Good een standaard en overzichtelijk interface voor email, agenda en contacts aan het device toevoegt. Gebruikers zijn meteen bekend met de manier waarop zij met de verschillende devices kunnen e-mailen en de agenda kunnen raadplegen.

Door middel van Good Mobile Access is het tevens mogelijk om gebruikers van mobiele devices veilig toegang te geven tot bedrijfsapplicaties zonder dat daarvoor ingewikkelde VPN of server based oplossingen nodig zijn. Denk hierbij aan ERP/SFA/CRM applicaties, IT beheer, Intranet en andere web-based applicaties. Zelfs documenten binnen Microsoft SharePoint kunnen via Good Mobile Access zowel binnen als buiten de muren van uw organisatie veilig worden benaderd.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die Good Technology uw organisatie kan bieden, neemt u dan contact op met Software Connection BV te Woerden.

Eerder geplaatste artikelen

Kies voor geheugenverlies van de browser
Misschien vindt u het wel heel handig dat uw browser onthoudt wat u invult op websiteformulieren. U typt alleen de eerste letter van uw adres, de browser doet de rest. Maar dat is natuurlijk ook heel ...
Lees meer...
Laptopslot is handig maar niet onkraakbaar
Laptops zijn enorm praktisch, zeker voor medewerkers die geen vaste werkplek hebben. Draagbare computers hebben wel als nadeel dat ze makkelijk te stelen zijn. Laptops zijn dan ook een populaire prooi...
Lees meer...
Afrekenen per seconde blijft mogelijk
Consumenten kunnen bij de grootste mobiele telefoonaanbieders KPN, Vodafone en T-mobile per seconde blijven afrekenen. Dat schrijft minister Verhagen van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie (EL&a...
Lees meer...