desecretaresse.nl: 10 exemplaren GRATIS!! Morgen maak ik hem af.....
Lees voor het aanmelden de voorwaarden.

10 exemplaren GRATIS!! Morgen maak ik hem af.....

Leven en werken van de directiesecretaresse 

Rechterhand, linkerhand, wandelende Blackberry, statussymbool, coach en boksbal, huisvrouw, gastvrouw, vrouw voor de dag en soms ook de nacht.

Aan de eerste 10 lezers die reageren via het contactformulier, zenden wij een gratis exemplaar van dit onderhoudende boek. Vul AUB de NAW gegevens zorgvuldig in, zodat wij het boek kunnen verzenden.

Zij is het die op de achtergrond alles regelt. Haar verhaal leent zich voor een avondvullende bioscoopfilm. Want ze heeft ongelooflijke dingen te melden uit de praktijk op de verdiepingen met de hoogpolige vloerbedekking waar zich de grotere drama's afspelen. Over eigenaardigheden, pretentie, en de strijd om de macht. Maar ook over de twijfel waar de topmanager, die gebukt gaat onder de legende van zijn eigen onmisbaarheid, soms door bevangen wordt.
Auteur Katharina Münk is een van de vrouwen die alle hoogte- en dieptepunten in het topmanagement van nabij meemaken. Ze heeft dit boek geschreven voor haar collega-directiesecretaresses - en voor alle directeuren die het lef hebben om eens in de spiegel te kijken.
 
Katharina Münk, een pseudoniem waar de ervaring van vele secretaresses achter schuil gaat. De auteur werkt als directiesecretaresse volgens het klassieke recept: internationaal georiënteerd, met verstand van zaken en inzicht, precies, vol humor en met stalen zenuwen. Ze is getrouwd, woont in een niet nader te noemen grote stad, en heeft voor grote beursgenoteerde ondernemingen en banken alsmede voor MKB-bedrijven gewerkt, ondermeer in de creatieve sector.
 
Ondanks alles houdt ze van haar werk. Achttien jaar lang heeft ze in alle stilte gewerkt in de meest persoonlijke van alle arbeidsrelaties, prestatiegericht, met een scherpe intuïtie en loyaal. Nu neemt ze ongevraagd het woord.

Eerder geplaatste artikelen

AUB niet meer reageren op Gratis Boek.
De lezers aanbieding van 10 gratis boeken is 10 tallen keren aangeklikt! We kregen meer dan 250 reacties binnen en zijn toen gestopt met tellen. We gaan bij de Uitgeverij vragen of ze wellicht meer da...
Lees meer...